Reference

Izvođenje svih vrsta elektro-instalacionih radova na poslovnim i stambenim objektima

Pored trgovine elektro materijalom, naša firma vrši izvođenje svih vrsta elektro-instalacionih radova na poslovnim i stambenim objektima. Sektor izvođenja radova posjeduje tim inženjera i električara sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj branši, koji garantuju profesionalnost i kvalitet izvršenih radova, i koji mogu uraditi objekte različite veličine i namjene. Možemo se pohvaliti da smo sa uspjehom izgradili ili adaptirali veliki broj objekata. Među njima važno je navesti neke od njih:
Poslovni objekat
“Delta Business Center", Podgorica

Komplet instalacije jake struje, kao i instalacije spoljašnje i unutrašnje rasvjete, Instalacija elektro-motornih pogona.

Stambeno poslovni objekat  “Nikić Business Center”, Podgorica

Izvođenje kompletne instalacije jake i slabe struje, unutrašnja i spoljna rasvjeta, sistem video nadzora i kontrole, TV instalacije, strukturna mreža, alarmna i protiv-požarna instalacija, modularna instalacija opšte potrošnje i dr...

Poslovni objekat
"N1 – hotel AVALA", Budva

Izrada komplet elektro radova jake struje i elektromotornog pogona na rekonstrukciji objekta Hotel i Vile “Avala". Ugradnja i povezivanje opreme u TS 10/0.4 kV za hotel “Avala”. Invest. - Beppler & Jacobson.

Trafostanica za hotel “BJANKA”,
Kolašin

Ugradnja i povezivanje opreme u TS 10/0.4kV, 2X630kVA za hotel “Bjanka”, Kolašin. Investitor – Beppler Investments Montenegro.

Objekat
"Sportski centar Morača", Podgorica

Izrada komplet elektroinstalaterskih radova na adaptaciji objekta Sportskog centra "Morača".

Poslovni objekat "ATLAS RTV”, Podgorica

Sve vrste radova na elektro-instalacijama, jake i slabe struje, poslovnih prostorija, komplet elektro-instalacija rasvjete, modularna instalacija opšte potrošnje, alarmna i protiv-požarna signalizacija, strukturni sistem.

Stambeno poslovni objekat "I-3", Kruševac zona "A", Podgorica

Izvođenje radova na instalacijama jake i slabe struje (instalacije kontrole i video nadzora, protiv-požarne i protiv-provalne instalacije, strukturni sistem, instalacije spoljašnje rasvjete objekta i platoa, uređaj za bezprekidno napajanje, radovi na montaži TS 10/04 2x1000 kVA, instalacije dekorativne opšte potrošnje i drugo).

Poslovni objekat "Magistralni Centar TELEKOM-a", Bulevar Sv. Petra cetinjskog 3, Podgorica

Izrada komplet elektro-instalacija jake i slabe struje, sa posebnim osvrtom na unutrašnju tehničku rasvjetu, instalacije opšte potrošnje, sistem kontrole, TV instalacije, alarmna i protiv-požarna instalacija, strukturna kompjuterska mreža i sistem interfona, i ostalo.

Poslovni objekat “ATLAS BANKA”, Podgorica

Kompletne elektro-instalacije jake i slabe struje (alarmna i protiv-požarna instalacija, protiv-provalna instalacija, uređaj za besprekidno napajanje, dekorativna unutrašnja i spoljna javna rasvjeta, strukturna mreža.