O nama

POPOVIĆ ELEKTRO SISTEM je osnovan 1997. godine i do sada smo ostvarili uspješnu saradnju sa svim relevantnim malim i velikim građevinskim firmama u Crnoj Gori.

Permanentna tendencija rasta

POPOVIĆ ELEKTRO SISTEM je firma specijalizovana za spoljnu i unutrašnju trgovinu elektromaterijalom u oblasti niskog napona, srednjeg napona i instalacionog materijala.

Partneri ili distributeri smo najvećih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača elektroopreme kao što su: Schneider Electric, Legrand, Kapis, Obo Bettermann, Feman, Elan, Fabrika kablova Zaječar…

Pored trgovine elektro materijalom, naša firma vrši izvođenje svih vrsta elektro-instalacionih radova na poslovnim i stambenim objektima. Firmom upravlja generalni direktor koji je u svojstvu vlasnika. Trgovinom se bavi tim komercijalista koji je zadužen za nabavku i prodaju robe za maloprodaju i veleprodaju. Sektor izvođenja radova posjeduje tim licenciranih inženjera kao i odgovorna lica za planiranje i praćenje radova na objektima. Izvođenje vrše visokokvalifikovani električari sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj branši, koji garantuju profesionalnost i kvalitet izvršenih radova.

Preduzeće u svom vlasništvu posjeduje kancelarijsko poslovni prostor, veliki skladišni prostor 800m2 na Marezi bb., maloprodajni objekat u ulici "Vasa Raičkovića" br.37, osam transportnih vozila, putničke automobile, kao i svu potrebnu opremu neophodnu za obavljanje poslova iz domena svoje djelatnosti.

Prisutna je permanentna tendencija rasta i razvoja preduzeća, preko proširenja vrste i obima djelatnosti, kao i povećanja broja zaposlenih. Renomirana pozicija koju je firma stekla u višegodišnjem poslovanju na crnogorskom tržištu, posledica je dobre organizacije, brižljivo odabranih i stručnih saradnika.